info
Ponykamp 2023

Alle informatie voor jou ponykamp vind je op deze site.

Je zit nog op school en je weet dat je binnenkort naar Manege Laarbrug gaat voor een ponykamp. Nou dan krijg je toch echt de kriebels en dan is het verschrikkelijk moeilijk om nog goed op te letten! Stel je eens voor 3 uur per dag in het zadel in plaats van in de schoolbanken, te gek! Eerst lessen en dan van die prachtige buitenritten. De prijs van het ponykamp, Tienerkamp en Extreme® is € 465,= euro per week.

De manege deelt de groep in kleine clubjes die iedere dag iets anders doen, zoals, pony`s en paarden poetsen, opzadelen en natuurlijk ook een beetje paardenpoep opruimen. `s Ochtends zijn er lessen en na het eten ga je een buitenrit maken van 1.5 a 2 uur. Je rijd dan door bossen en weilanden in Ommen en Vilsteren. Op woensdag ga je de hele dag een buitenrit maken. Deze gaat naar de Lemelerberg. De Lemelerberg is een "berg" van ongeveer 85 meter hoog. Je hebt daar een mooi uitzicht over de omgeving. Als je op de Lemelerberg bent ga je daar picknicken. Je krijgt dan geen brood maar lekkere pannenkoeken met veel poedersuiker of stroop.

Motto: De paarden en pony`s van Manege Laarbrug zetten altijd hun beste beentje voor!

Je gaat bijna elke dag 3 uur paardrijden. Eén uur les en twee uur buitenrijden!!! Super tof!!!


Een hele week vakantie met een eigen paard of pony. Bij Manege Laarbrug weet je zeker dat je een leuk en gezellig ponykamp beleeft.

Je slaapt in luxe kamers met je eigen douche en toilet. De kamers verschillen van grootte van 6 bedden tot 14 bedden op de slaapzaal. Er is een recreatie zaal die gebruikt wordt om bijvoorbeeld de bonte avond te houden, te eten of waar je gewoon even lekker op de bank kunt gaan zitten. We hopen natuurlijk dat het mooi weer is zodat we alles buiten kunnen gaan doen.