Jumping Laarbrug
wedstrijden
Jumping Laarbrug

Aan het eind van de week organiseren we Jumping Laarbrug


DRESSUUR

Een wedstrijd met niet alleen springen maar ook de dressuur komt aan bod. De hele week tijdens de lessen gaan we je helpen om je voor te bereiden voor de wedstrijdjes op vrijdag. We kijken dan hoever je bent en gaan dan in overleg met jou bepalen welke proef je kunt gaan doen. De proef nemen we samen met jou tijdens de lessen door en we gaan daar op oefenen. Nou, als het dan niet goed komt tijdens de wedstrijden!!!


SPRINGEN

Het springen komt ook onder de aandacht tijdens de lessen. Eerst kijken we hoe ver je bent en daar passen wij de hindernissen op aan. Ook hier gaan we met jou bepalen welk parcours je gaat springen. Als er tijd over is na het eerste parcours zal er nog een tweede parcours zijn bijvoorbeeld een speel uw spel of een jachtspring parcours. Wil je echt niet springen en we kunnen je niet overhalen om te springen dan kun je misschien de andere deelnemers helpen met hun voorbereidingen misschien dat je ze dan een beetje minder zenuwachtig kunt laten voelen.

PRIJS UITREIKING

Natuurlijk en niet onbelangrijk is de prijsuitreiking. De prijsuitreiking gebeurd meestal vrijdag avond tijdens de bonte avond. Je krijgt dan je protocol mee en misschien wel een 1ste prijs.